Horeca warenhuis >> Afdeling vlees

Afdeling vlees

 

Op deze afdeling wordt het vlees op ambachtelijke wijze verwerkt. De Hocras slagers zijn specialisten in de laatste snit. De Hocras slagers verwerken het hoogwaardige vlees tot een heerlijk ingrediënt voor de menukaart. Ontvliezen, portioneren en marineren zijn voorbeelden die door de slagers worden gedaan.
Slagerij.jpg

Hocras vleesafdeling heeft een werelds vleesassortiment. Zo treft u rundvlees aan uit Nederland, Ierland, Schotland, België, Frankrijk en Zuid-Amerika. Lamsvlees uit Nederland, Ierland en Nieuw-Zeeland en het kalfsvlees heeft een Nederlandse herkomst. Speciaal is het moerkalf uit Brazilië. Varkensvlees komt van oorsprong uit Nederland en Spanje.

Het grote assortiment wordt met grote kennis en vaardigheid samengesteld. Een ruime keuze in alle soorten vlees, vers of diepvries, heel of geportioneerd.

Voor meer informatie:

afdeling vlees, direct telefoonnummer 035 – 69 79 720.