1924 Scotch Barrel Chardonnay

1924 Scotch Barrel Chardonnay

14,53 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Op voorraad
1924 Scotch Barrel Chardonnay
Merk
Wijnhuis
1924
Verkoopeenheid
Fles 75 Milliliter
Productnummer
0890328
Amerika
Chardonnay
Alcoholpercentage: 14,5%
Krachtig
Elegant
Vol
Intens
Houtgelagerd
Productomschrijving Wijnomschrijving
1924, het hart van de Amerikaanse Drooglegging, maar ironisch genoeg ook de oprichting van Delicato Family Wines. De 1924 wijnen zijn een ode aan dit tijdperk. Een periode waarin je codenamen gebruikte om een glas cabernet te bestellen, en waarin boekenkasten werden omgetoverd tot verborgen deuren naar geheime bars. 1924 was ook het jaar waarin Indelicato voor het eerst wijngaarden plantte in Californië en druiven verbouwde die aan vrienden en buren werden verkocht. Het verhaal gaat dat sommige van deze druiven misschien wel zijn gebruikt om wijn van te maken... Er is geen wijn unieker als deze Chardonnay van 1924. Na een streng gecontroleerde oogst en vinificatie rijpt het kostbare sap op Scotch Barrels. Ongewoon, gedurfd maar formidabel, in alle opzichten. Het geeft deze Scotch Barrel Aged Chardonnay een uniek smaakpatroon, wat je in geen enkele andere Californische wijn tegen komt. Je ruikt zoete toffee, prettig tabak en iets van verse appeltaart. Een toets van Scotch is overduidelijk. De smaak is geconcentreerd en onvergelijkbaar. Gekarameliseerde bruine suiker en geroosterd eikenhout zorgen voor een fantastische smaakervaring.
Andere keuze
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag