3G Vloeibare Zeep Ecolabel

3G Vloeibare Zeep Ecolabel

2,25 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Uit assortiment
3G Vloeibare Zeep Ecolabel
Merk
Wijnhuis
3G
Verkoopeenheid
Fles 1 Liter
Productnummer
2913516
Alcoholpercentage: 0,0%
Productomschrijving Wijnomschrijving
3G Professioneel Vloeibare Zeep Ecolabel maakt grondig schoon en heeft een veilige en verzorgende werking voor alle oppervlakken zoals vloeren, aanrechtbladen, spoelbakken, sanitair en tegels. De mensen van 3G hebben e´e´n passie: schoonmaken makkelijk maken, op een verantwoorde manier. Het streven is om de wereld schoner achter te laten, op alle manieren. Daarom hebben zij ecologische reinigingsmiddelen ontwikkeld. Hiermee belasten ze het milieu zo min mogelijk en tegelijkertijd behouden ze het professionele schoonmaakresultaat. Zo maken zij gebruik van milieuvriendelijk gas, water en licht. Ervaar zelf hoe schoon en eenvoudig schoonmaken kan zijn. 3G Professioneel doet het werk!
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag