Meld je nu aan!

Datum: 07 januari 2020
Meld je nu aan!

Hocras gaat zich focussen op de groei van de online bezorggroothandel en een nieuwe online bezorgdienst voor onze zelfbedieningsklanten. 

Word bezorgklant bij Hocras! 

Bel onze klantenservice via 088 - 0009700 of meld je aan via de e-mail (klik hier). 

Sluiten van de locatie Bussum en start van een nieuwe online bezorgservice
De markt om ons heen is snel aan het veranderen, nieuwe kanalen ontwikkelen zich en ook de wensen van klanten veranderen. Er worden andere eisen gesteld en er zijn andere verwachtingen. 

Meegaan met de huidige marktontwikkelingen heeft voor ons als gevolg dat na 45 jaar Hocras Bussum haar deuren sluit. We kunnen ons voorstellen dat het net zo vreemd is voor jou als vaste klant, als voor ons; Hocras zelfbediening in Bussum is er straks niet meer. 
Uiteraard willen wij onze klanten blijven bedienen. We bieden dan ook de mogelijkheid online bestellingen te plaatsen. We komen ze graag in de regio ’t Gooi aan huis bezorgen. Geheel volgens de nieuwe trend! 

Vliegende start​
Om direct de leveringen op te kunnen pakken komen we graag in contact met geïnteresseerden die van deze nieuwe service gebruik willen maken. Aan de hand van de historische afname of van een rondgang door Hocras in Bussum stellen we snel het gewenste assortiment vast. Met een handige onlinetool als besteloptie kan eenvoudig en snel besteld worden. Dit is efficiënt en gemakkelijk.

Persoonlijke shop assistent(e)
Om wegwijs te worden in ons assortiment of een op maat gegeven advies voor een partij of bijeenkomst brengen wij je graag in contact met je persoonlijke shopassistent(e). Deze persoon kent na het contact jouw behoefte en omstandigheden en helpt je graag. Laat je ons weten wat je wilt?


Bezorgafspraken
Voor online bestellingen gelden een aantal bezorgafspraken:
  • Bezorgregio: voor alsnog alleen in ‘t Gooi. Minimale order 150 euro ex btw of 175 euro incl btw. Boven de 300 euro ex btw of 350 euro incl btw geen kosten.
  • Betalingen: Via de mobiele pinautomaat of auto incasso. De factuur wordt direct na betaling naar je email adres gestuurd.
  • Emballage Hocras: Verpakkingsemballage (kratten) blijft achter bij je tegen statiegeld betaling of wordt direct mee retour genomen en gecrediteerd. Er wordt alleen dezelfde hoeveelheid emballage mee retour genomen als het ook geleverd is.
  • Vaste afspraken over leveringen: Wil je vaste dagen in de week geleverd worden en ook een vast moment op de dag, voor bijvoorbeeld lunchverstrekking, dan plannen we dat graag in en houden er rekening mee.
 
  Leveren tussen 9:00 -12:00 uur is

  bestellen de dag ervoor tot 14:30 uur
  (op maandag leveren is vrijdag bestellen)

  Maa-vrij-zat
  10 euro per levering.

  Din-woe-don
  7,50 euro per levering.
 
  Leveren tussen 13:00-16:00 uur is

  bestellen de dag ervoor tot 21:00 uur 
  (op maandag leveren is vrijdag bestellen)
  Maa-din-woe-don
  4,00 euro per levering.
  Vrij-zat
  7,50 euro per levering
 
  Leveren tussen 16:00-18:00 uur is

  bestellen de dag ervoor tot 21:00 uur
  (op maandag leveren is vrijdag bestellen)
  Maa-din-woe-don
  7,50 euro per levering.
  Vrij-zat
  10 euro per levering
‘s Morgens besteld tot 10 uur; dezelfde dag geleverd: 3,50 euro extra per levering.

De bezorgdienst zal zich in eerste instantie richten op de volgende locaties:
Huizen, Blaricum, Laren, Eemnes, Hilversum, Kortenhoef, Loosdrecht, Hollandse Rading, Maartensdijk, Naarden, Bussum, 's-Graveland, Ankeveen, Nederhorst, Nigtevecht, Weesp, Muiden en Almere.Wilt u meer informatie over dit nieuws? Lees dan ons persbericht.