Nieuwe 0.0% dranken

Datum: 04 juli 2019
Nieuwe 0.0% dranken

De vraag naar alcoholvrije dranken wordt steeds groter, en het aanbod breidt zich uit. Een lekkere frisse alcoholvrije wijn of alcoholvrij bier om te serveren op het terras. Ook bij Hocras vind je een ruim assortiment aan alcoholvrije dranken en onlangs hebben we weer een aantal alcoholvrije opties toegevoegd! Bekijk de producten ook in de folder.
 
Smaakvol Belgisch bier
Leffe Blond 0.0% is een alcoholvrij bier uit Belgi√ę en is vol van smaak met hinten van kruidnagel, vanille en fijne gerookte toets. De bieren doorlopen het hele brouwproces en de alcohol wordt pas na het fermentatieproces verwijderd. Laat je gasten genieten van dit smaakvolle bier.
 
Henkell alcoholvrije wijnen
Deze heerlijke wijnen van Henkell zijn zeer geschikt voor iedereen die van mousserende wijn houdt, maar geen alcohol wil nuttigen. Tijdens de de-alcoholisering hebben ze hun wijnsmaak behouden. Verkrijgbaar in wit en rosé.
 
Alcoholvrij bier van Jupiler
Jupiler 0,0% heeft de verfrissende smaak van echt bier en dankt deze smaak aan een uniek brouwproces op basis van de karakteristieke ingredi√ęnten van Jupiler. Laat je gasten genieten van een verfrissend en alcoholvrij moment.