Verse AGF-afdeling bij Hocras

De afdeling aardappelen, groente en fruit (AGF) van Hocras is een genot voor elke klant. Verse Hollandse producten aangevuld met de lekkerste exotische variëteiten vanuit de hele wereld. Dagelijkse verse aanvoer zorgt voor de juiste samenstelling van het assortiment. De inkopers van Hocras selecteren met precisie de juiste partners om ons delicate assortiment samen te stellen. Zo kun je altijd kiezen tussen de beste verse producten met een hoge kwaliteit. Garandeer verse gerechten aan je gasten en verras ze met de nieuwste producten.

AGF-groothandel Hocras voorziet in alle behoeften

Het ruime basis assortiment wordt dagelijks aangepast aan de wisselende seizoenen. Wij staan voor kwaliteit en die bewaken we door zoveel mogelijk in eigen hand te houden. Zo hebben we korte lijnen met onze leveranciers en weten we precies waar producten vandaan komen en hoe ze verwerkt worden. Vanaf de bron tot op het bord: bij Hocras kun je de eerlijkheid van de producten proeven. Naast de directe communicatie met importeurs, hebben we ook onze afdeling in eigen beheer. Dit biedt ons de mogelijkheid te werken met wensen op maat en we kunnen producten voorgesneden leveren. Hocras biedt een persoonlijk verhaal achter haar producten in het AGF-assortiment. 
 

Mooiste AGF-producten met precisie geselecteerd

Het assortiment van verse producten is aangevuld met mooie salades bestaande uit gesneden groentes. Uiteraard heeft Hocras ook een breed assortiment diepvriesgroenten. Met de mooie en eerlijke producten weet je zeker dat een gerecht altijd geslaagd is. En met een ruime keuze van de bekende merken zorgen we voor grote variëteit. Bij Hocras vind je gegarandeerd de mooiste (lokale) producten en die delen we graag in de horeca. Wil je graag meer weten over de mogelijkheden van ons AGF-assortiment? Neem gerust contact op met onze klantenservice!

header-image

header-image