Hocras is dé groothandel in drank

De eerste afdeling binnen de groothandel is de drankenafdeling. Het brede assortiment bij Hocras bestaat uit wijnen, aperitieven, bier, frisdrank, sappen en waters, tot de sterkere en gedistilleerde dranken. Een ruime keus en daarom geven onze drankspecialisten graag advies over alle producten met meer dan genoeg inspiratie voor het maken van de juiste wijn-spijscombinatie.

Eigen import van wijnen bij groothandel Hocras

Naast onze presentatie aan dranken uit het reguliere assortiment, hebben wij nog een aanbod van exclusieve wijnen. Deze worden bewaard in een speciaal ingerichte ‘cave’. In deze cave worden de allermooiste wijnen ter wereld opgeslagen. Grand Cru wijnen uit Bordeaux of unieke wijnen uit Chili, Hocras is wereldkundig. Bijzondere wijnen vragen een bijzondere verzorging: ze zijn geklimatiseerd opgeslagen. Kom gerust eens langs!
 

Prachtige historie van Hocras groothandel in drank

Hocras is met ruim veertig jaar zeer deskundig op alle gebieden binnen de horeca. Onze kennis en deskundigheid zijn terug te zien aan onze ge√Įmporteerde wijnen van over de hele wereld √©n uiteraard onze eigen wijnen. Kwaliteitswijnen uit Australi√ę, Zuid-Afrika, Argentini√ę of juist uit de traditionele landen als Frankrijk, Spanje en Itali√ę. Ook zijn er speciale wijnen, voor speciale ondernemingen. Ze leggen voor Hocras allemaal de lange reis af naar Nederland voor Hocras. Dit alles om uiteindelijk genuttigd te worden in de Nederlandse horeca. Onze specialisten laten graag zien wat de mogelijkheden zijn.


 

Hocras voor sterke dranken

Naast prachtige wijnen heeft de afdeling ook sterke dranken. Deze afdeling is onderverdeeld in binnen- en buitenlandse gedistilleerde dranken. Onder buitenlands hebben we onder andere speciale cognacs en whisky’s. Naast de wereldbekende merken, importeren we ook al jaren een mooie en kwalitatieve cognac. Van diverse bierbrouwers is Hocras agent. Deze bieren worden prominent gepresenteerd in fles en fust. Het assortiment is verder aangevuld met een ruime keuze uit speciaalbieren. Zo zijn er lokale, maar ook nationale en internationale speciaalbieren. Benieuwd naar het aanbod? Neem contact op met onze afdeling dranken en kom gerust eens langs.

header-image

header-image