Hocras is dé groothandel in drank

De drankafdeling is een belangrijke afdeling binnen de groothandel. Het brede assortiment bij Hocras bestaat uit wijnen, aperitieven, bier, frisdrank, sappen en waters, tot de sterkere en gedistilleerde dranken. Een ruime keus en daarom geven onze drankspecialisten graag advies over alle producten met meer dan genoeg inspiratie voor het maken van de juiste wijn-spijscombinatie.

Eigen import van wijnen bij groothandel Hocras

Naast onze presentatie aan dranken uit het reguliere assortiment, hebben wij nog een aanbod van exclusieve wijnen. Grand Cru wijnen uit Bordeaux of unieke wijnen uit Chili, Hocras is wereldkundig. Bijzondere wijnen vragen een bijzondere verzorging: ze zijn geklimatiseerd opgeslagen. Wanneer u interesse heeft in exclusieve wijnen kunt u contact met ons op nemen. Zo kunnen onze specialisten u verder helpen.
 

Prachtige historie van Hocras groothandel in drank

Hocras is met ruim veertig jaar zeer deskundig op alle gebieden binnen de horeca. Onze kennis en deskundigheid zijn terug te zien aan onze geïmporteerde wijnen van over de hele wereld én uiteraard onze eigen wijnen. Kwaliteitswijnen uit Australië, Zuid-Afrika, Argentinië of juist uit de traditionele landen als Frankrijk, Spanje en Italië. Ook zijn er speciale wijnen, voor speciale ondernemingen. Ze leggen voor Hocras allemaal de lange reis af naar Nederland voor Hocras. Dit alles om uiteindelijk genuttigd te worden in de Nederlandse horeca. Onze specialisten geven graag advies over wat de mogelijkheden zijn.
 

Hocras voor sterke dranken

Naast prachtige wijnen heeft de afdeling ook sterke dranken. Deze afdeling is onderverdeeld in binnen- en buitenlandse gedistilleerde dranken. Onder buitenlands hebben we onder andere speciale cognacs en whisky’s. Naast de wereldbekende merken, importeren we ook al jaren een mooie en kwalitatieve cognac. Van diverse bierbrouwers is Hocras agent. Deze bieren worden prominent gepresenteerd in fles en fust. Het assortiment is verder aangevuld met een ruime keuze uit speciaalbieren. Zo zijn er lokale, maar ook nationale en internationale speciaalbieren. Benieuwd naar het aanbod? Neem contact op met onze klantenservice, zij helpen u graag verder.

 

header-image

header-image