Groothandel food Hocras heeft alles voor de horeca

Om alles voor de horeca te vinden wat je nodig hebt, is er groothandel food Hocras. De beste producten vanuit alle werelddelen en unieke specialiteiten die enkel bij Hocras te krijgen zijn. Wij staan voor divers en natuurlijk kwaliteit. Zo kan de horeca dagelijks de beste producten op tafel serveren en iedere gast een ware beleving geven. Bij de groothandel food zijn zowel grote als kleine verpakkingen van dagelijkse producten te vinden, op verschillende kwaliteitsniveaus. Zo is er altijd een ruime keus binnen ons assortiment. Onze specialisten staan ook altijd klaar voor een goed advies en om iedereen te inspireren met onze producten.

Droge kruidenierswaren bij groothandel food Hocras

Bij de groothandel food Hocras hebben we ook een groot assortiment droge kruidenierswaren. Deze afdeling is zeer ruim opgezet en bestaat uit verscheidene productgroepen. Zo hebben we koffie(bonen) en thee met bijbehorend assortiment, zoetwaren en chips, noten en zuidvruchten, groente- en fruitconserven, soepen, ijs en snacks. Bij Hocras is nog veel meer te vinden op het gebied van droge kruidenierswaren. Wat de gelegenheid ook is, bij groothandel food Hocras leveren we altijd de beste kwaliteit voor de beste ervaring.
 

Hoge kwaliteit en eigen import bij groothandel food Hocras

De kwaliteit van groothandel food Hocras wordt gewaarborgd door de strenge controle van onze specialisten. Hierdoor kunnen we precies in kaart brengen waar welk product vandaan komt en hoe het product is gemaakt. In welk segment een horecabedrijf zich ook bevindt, bij Hocras vind je gegarandeerd de beste producten. Benieuwd naar de mogelijkheden en hoe wij te werk gaan? Neem gerust contact op met ÊÊn van onze specialisten en we kijken graag mee om de juiste producten te vinden. Onze specialisten ontvangen graag klanten op locatie zodat je zelf ons assortiment kunt aanschouwen.