Hocras heeft alles voor de horeca

Hocras is een moderne en complete horeca groothandel voor food en non-food. Hier vind je alles voor de horeca. De beste producten uit alle werelddelen en unieke specialiteiten die enkel bij Hocras te krijgen zijn. Wij staan voor kwaliteit en bieden een zeer uiteenlopend assortiment. Zo kan de horeca dagelijks de beste producten serveren en iedere gast een ware beleving geven. Van veel dagelijkse producten zijn zowel groot als klein-verpakkingen te vinden, op verschillende kwaliteitsniveaus. Hierdoor tref je binnen ons assortiment altijd een ruime keuze aan. Onze specialisten staan altijd klaar voor een gedegen advies en inspiratie.

Droge kruidenierswaren

Bij Hocras, de horeca groothandel voor food en non-food, hebben we tevens een groot assortiment droge kruidenierswaren. Onze DKW-afdeling is zeer ruim opgezet en ingedeeld in verscheidene productgroepen. Zo vind je er de productgroep koffie en thee met bijbehorend assortiment, zoetwaren en chips, noten en zuidvruchten, groente- en fruitconserven, soepen, ijs en snacks. Bij Hocras is nog veel meer te vinden op het gebied van droge kruidenierswaren. Wat de gelegenheid ook is, we leveren altijd de beste kwaliteit.
 

Hoge kwaliteit en eigen import 

De kwaliteit van alle producten wordt gewaarborgd door een strenge controle van onze specialisten. We kunnen precies in kaart brengen waar welk product vandaan komt en hoe het product is gemaakt. Hierdoor is Hocras in staat voor veel verschillende bedrijven de beste producten samen te stellen. Benieuwd naar de mogelijkheden en naar hoe wij te werk gaan? Neem gerust contact op met onze klantenservice. We helpen je graag de passende producten te vinden.