Hocras Keuken: vers bereid door onze koks!

Soms is het handiger om halverwege het kookproces in te stappen en gebruik te maken van Hocras Keuken. Bij Hocras Keuken bereiden de koks van Hocras namelijk de mise en place, componenten en gerechten alvast voor. De voorbereidende werkzaamheden die je normaal gesproken zelf in de keuken doet, kun je nu dus overslaan. Zo kun je direct verder gaan met de definitieve bereiding van het gerecht.

Hocras Keuken is de oplossing voor elke horecagelegenheid 

Hocras Keuken is als het ware een "voorloop keuken” welke als verlengstuk kan fungeren voor keukens van restaurants, eetcafés, hotels, bedrijfs- en partycatering. We stemmen samen af wat je als mise en place, componenten of gerechten van ons wenst te ontvangen. Hocras Keuken gaat daarmee aan de slag en zorgt ervoor dat dit op het juiste moment bij je wordt afgeleverd. 

Grote voordelen:

  • Aanzienlijk verkorten van de mise-en-place tijd,hierdoor minder uren en minder kosten
  • Minder afval en derving
  • Flexibel
  • Geen risico door een betere controle op FIFO en verbeterde beheersbaarheid van HACCP
  • Breed basisassortiment 
  • Constante smaak en kwaliteit
  • Op eigen receptuur, naar eigen smaak en met de seizoenen mee
  • Zonder toevoegingen en met uitsluitend verse ingrediënten
  • Verpakkingskeuze van klein naar groot

 

Hoge kwaliteit en zonder toevoegingen

Hocras Keuken is zeer innovatief en loopt vooruit op nieuwe foodtrends. Hocras Keuken is zo ingericht dat de productielijn grote producties aan kan. Door grotere hoeveelheden te produceren wordt het prijstechnisch gezien zeer interessant. Hocras Keuken staat voor een hoge kwaliteit. Bij het maken van alle recepturen kijken we heel kritisch naar de toevoegingen. Kan het glutenvrij en zonder e-nummers worden geproduceerd? Kan het zoutgehalte worden gereduceerd tot een minimum? Of kan het worden vervangen door een ander product. Benieuwd wat Hocras Keuken voor elke horecagelegenheid kan betekenen? Neem dan contact op met één van onze specialisten!