Horeca groothandel non-food Hocras

Hocras is een horeca groothandel in non-food, die alles kan bieden voor horecagelegenheden. Met een enorm assortiment aan producten voor op tafel zijn we een groothandel die alles kan bieden om van ieder moment een waar feest te maken. Naast het belang van de juiste gerechten en producten, wil het oog van de gast natuurlijk ook wat. Een warm ontvangst zegt alles over de beleving en daarom denken we graag mee met hoe dat beter kan. Leuke aankleding, HACCP-artikelen en natuurlijk keukengerei. Alles voor de ultieme avond voor de gasten. We hanteren bij Hocras diverse kwaliteitsniveaus en zijn altijd op de hoogte van de trends voor op, maar ook rond de tafel.

Hocras is de horeca groothandel non-food met de beste kwaliteit

De non-food afdeling bij horeca groothandel Hocras is verdeeld over de begane grond en de eerste verdieping van het pand. Non-food is een zeer breed begrip en daarom is deze afdeling opgedeeld in meerdere groepen. Zo hebben we bijvoorbeeld schoonmaakmiddelen en accessoires, HACCP-artikelen, papierwaren, tafelgerei, bargerei, kantoorgerei, kaarsen, meubilair, huishoudelijke artikelen, disposables en nog veel meer. Alles wat van pas komt binnen de horeca, heeft Hocras op voorraad in alle soorten en maten. Gegarandeerd dat ook jouw horecagelegenheid volledig in eigen stijl gepresenteerd kan worden voor de gasten. Onze specialisten hebben oog voor detail en samen zorgen we ervoor dat iedere gast verrast wordt door de prachtige gelegenheid.
 

De laatste trends en unieke producten bij horeca groothandel non-food Hocras

Ook in de non-food sector is er altijd sprake van trends die je kunt volgen. Nieuwe kleuren, andere materialen of een typische sfeer, alles is mogelijk. Bij horeca groothandel non-food Hocras, helpen we horecagelegenheden met alles wat nodig is binnen de organisatie. Van de beste producten voor op tafel, tot de ideale aankleding van de ruimte. Het is belangrijk dat de horecagelegenheid ÊÊn geheel is en de aankleding heeft daar alles mee te maken. Naast de bekende A-merken heeft Hocras een ruim assortiment aan huismerken en fancy labels. Gelijkwaardige kwalitatieve producten met een concurrerende prijs. De inkopers zijn dagelijks op zoek naar trendy producten voor deze afdeling. Het assortiment borden, glazen en aankleding wordt continue aangepast aan de modernste trends. Benieuwd naar wat horeca groothandel non-food Hocras te bieden heeft? Neem dan contact op en kom eens langs!