Alles op het gebied van non-food

Hocras is een horeca groothandel die ook op het gebied van non-foodartikelen alles kan bieden voor bedrijven en horecagelegenheden. Bij ons vind je een enorm breed assortiment. Dit loopt uiteen van keukengerei tot aan tafelaankleding en van HACCP- en schoonmaakartikelen tot aan terrasaankleding en BBQ’s. Hocras is een groothandel waar je alles kunt vinden om elk feest compleet te maken. We hanteren daarbij diverse kwaliteitsniveaus en zijn altijd op de hoogte van de laatste trends. We denken met je mee en geven je graag advies en inspiratie.

Hocras is de horeca groothandel non-food met de beste kwaliteit

Non-food is een zeer breed begrip en daarom hebben we onze non-foodartikelen verdeeld in meerdere groepen. Zo hebben we bijvoorbeeld schoonmaakmiddelen en accessoires, HACCP-artikelen, papierwaren, tafel-, bar- en kantoorgerei, kaarsen, meubilair, huishoudelijke artikelen, disposables en nog veel meer. Alles wat van pas komt en gerelateerd is aan de horeca, biedt Hocras in alle soorten en maten. Onze specialisten hebben oog voor detail en zijn altijd op zoek naar de laatste trends. Samen met jou zorgen we er graag voor dat iedere gast niet alleen verrast wordt door de heerlijkste gerechten maar ook door een prachtige aankleding.
 

De laatste trends en unieke producten

Op het gebied van non-foodartikelen gaat het om diverse stijlen in de laatste trends. Nieuwe kleuren, materialen en het creëren van een bepaalde sfeer, alles is mogelijk. Uiteindelijk gaat het om het geheel, het totaalplaatje. Om lekker eten en drinken in de juiste sfeer met de juiste materialen en aankleding. Naast de bekende A-merken biedt Hocras tevens een ruim assortiment huismerken en fancy labels. Allemaal gelijkwaardige kwalitatieve producten voor een concurrerende prijs. Onze inkopers zijn dagelijks op zoek naar trendy producten voor onze non-foodafdeling. Benieuwd naar wat Hocras allemaal te bieden heeft? Neem dan contact op met onze klantenservice!