Vleesgroothandel met echte kwaliteit

Bij Hocras is de slagerij niet zomaar een onderdeel. Wij hebben namelijk eigen slagers in huis. Ontvliezen, portioneren en kruiden; wij doen alles voor het perfecte ingredi├źnt op de menukaart. Doordat wij alles in eigen huis hebben, kunnen wij de kwaliteit hoog houden en een hoge mate van flexibiliteit vasthouden. Zo kunnen we voor iedereen alles op maat leveren en voldoen aan iedere specifieke wens. Hoe je een vleessoort ook graag wilt hebben, bij Hocras leveren we die op maat. Met onze eigen slagers weet je altijd zeker dat het product met hoge vakkundigheid is verwerkt.

Diversiteit voor op tafel

Wil je graag iets bijzonders op tafel zetten en heb je daarvoor inspiratie nodig? Bij Hocras hebben we een eigen slagerij. Onze specialisten kunnen je alles vertellen over de verschillende producten. Zo hoef je niet zelf te testen of op onderzoek uit te gaan, maar kun je meteen goed voorbereid en ingelicht weer terug naar jouw horecagelegenheid gaan. Onze passie voor mooie gerechten staat altijd centraal, waar je ook in onze groothandel komt. Bij het opdienen van een gerecht moet het totaalplaatje kloppen. Onze experts hebben alle kennis in huis om te helpen met het samenstellen van de producten. 
 

De vleesgroothandel waar alles mogelijk is

Hoe je het ook wendt of keert, kwaliteit staat bij ons in de gehele onderneming centraal. Het vlees wordt op ambachtelijke wijze verwerkt en we weten precies waar onze producten vandaan komen. Dat is pas ├ęcht gewaarborgde kwaliteit van bron tot op het bord. Van dagelijkse producten tot bijzondere producten, wij doen alles voor dat ene speciale gerecht op de kaart. Hocras werkt samen met de beste importeurs van over de hele wereld. Zo tref je niet alleen varkens- en kalfsvlees aan uit Nederland, maar hebben we bijvoorbeeld ook lamsvlees uit Ierland en Nieuw-Zeeland. Limousinvlees komt helemaal uit Frankrijk en zo hebben we nog veel meer in petto. Wil je graag meer weten over de mogelijkheden? Neem gerust contact op en we nemen je graag mee in onze passie. In onze vleesgroothandel gaan alle deuren voor je open. Of je nu vers of diepvriesvlees zoekt, heel of geportioneerd, bij Hocras is het allemaal mogelijk.
header-image