Visgroothandel met een zee aan mogelijkheden

Rechtstreeks van de visafslag, direct door naar de keuken. Bij Hocras staan we voor vers. Op onze visafdeling staan onze visspecialisten dagelijks klaar om horeca te kunnen voorzien van de beste vissoorten. Door onze bevlogen specialisten en een afdeling in eigen beheer, is ontzettend veel mogelijk. Flexibiliteit staat centraal en voor iedere keuken verzorgen wij enkel de beste ingrediënten. Op zoek naar speciale vissoorten voor visamuses, als bijvoorbeeld schelpdieren en coquilles, of andere bijzondere ingrediënten? Neem dan gerust contact op.

Hocras is de groothandel voor vis

Hocras kan met haar visassortiment voldoen aan de dagelijkse behoeften van de Nederlandse horeca. We hebben een breed assortiment van schaal- en schelpdieren tot aan de meest heerlijke seizoensvissen. Met onze zoet- en zoutwatervissen uit zowel binnen- als buitenland, maakt Hocras het mogelijk voor iedere keuken de beste vis te kunnen bereiden. Naast alledaagse vissoorten, hebben we de mogelijkheid tot het aanbod van bassins met verse Canadese kreeften. Meer behoefte aan conserven, gerookte vis, salades of diepvriesproducten? Geen enkel punt bij Hocras. Wat voor de keuken nodig is, bieden wij. Bij Hocras zijn speciale soorten voor de prachtigste gerechten te vinden. Zo is het mogelijk om de gasten een ware beleving op tafel te bieden. 
 

Kakelverse vis van de visafslag bij Hocras

Bij Hocras is de kwaliteit van vis het allerbelangrijkst en daarom zorgen wij ervoor dat de vis altijd vers is. Dat is dan ook wat de visgroothandel van Hocras zo speciaal maakt. Rechtstreeks van de visafslag gaan de visspecialisten te werk. Zo is de visafdeling van Hocras in eigen beheer en kunnen we alles naar wens op maat maken. Denk bijvoorbeeld aan de manier van snijden, bereiden en het verpakken. Wat de wens ook is als het op vis aankomt, Hocras biedt de oplossing. Graag meer weten over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact op.
header-image

header-image