Hocras biedt de beste kwaliteit wild en gevogelte

Deze bijzondere afdeling heeft jarenlange contacten met grote Nederlandse importeurs met een wereldwijde kennis van het aanbod uit alle continenten. Hierdoor blijft Hocras dicht bij het vuur en blijft het assortiment hoogwaardig en up-to-date. Ondanks het feit dat we zoveel mogelijk gevogelte uit Nederland willen inkopen, blijkt het assortiment niet toereikend genoeg. Frankrijk biedt op het gebied van specifieke gevogeltesoorten de juiste aanvulling. Daarom haalt Hocras meerdere malen per week vers Frans gevogelte rechtstreeks uit Rungis, Parijs. Bij Hocras vind je dan ook altijd de meest verse en eerlijkste producten terug.

Bijzondere afdeling voor wild en gevogelte

Hocras werkt samen met haar klanten aan een breed assortiment met de juiste producten op de juiste plek. Onze poeliers houden altijd rekening met individuele wensen. Alle specificaties zoals gewicht, snijwijze, verpakking, vers of diepvries kunnen op klantniveau worden verwerkt. Alle wild- en gevogelteproducten hebben een track & tracecodering. Zo weten we precies van boer tot aan eindgebruiker welke weg het product heeft afgelegd. Onze poeliers geven graag persoonlijk advies, waarbij ze rekening houden met de verschillende seizoenen en gebruiksmomenten. 
 

Kwaliteit voor wild en gevogelte gewaarborgd

Kwaliteit staat voor Hocras bij alle afdelingen centraal. Dit doen we door korte lijnen te houden met leveranciers en afdelingen in eigen beheer te houden. Zo hebben we bijvoorbeeld ook eigen slagers in huis om altijd aan de wensen van klanten te kunnen voldoen. Door jarenlange expertise en goede contacten met onze jagers en diverse leveranciers, biedt Hocras ieder jaar weer een zeer breed wildassortiment, waarbij versheid en kwaliteit gegarandeerd zijn. Wij gaan voor de beste kwaliteit, en dat is terug te zien op het bord. Door de persoonlijke betrokkenheid en het onderhouden van die goede banden, kunnen we voldoen aan de wensen van alle horeca. Neem gerust eens contact op als je meer wilt weten over de mogelijkheden.