De beste zuivelproducten bij Hocras

Bij Hocras is een zeer uitgebreide zuivelafdeling waar er voor iedere klant een ruime keus is. Zo is er een groot aanbod van geĆÆmporteerde kazen, maar ook lokale specialiteiten zijn volop aanwezig. Wat de gelegenheid ook is, of voor welke horecagelegenheid dan ook, bij Hocras is alles aanwezig om ieder diner een succes te maken. Bij Hocras is op de zuivelafdeling ook een groot aanbod te vinden van zuivelproducten die vanuit heel Europa komen. Een divers aanbod met prachtige en bijzondere producten die geschikt zijn voor zowel bulkaankoop, als een culinair hoogstandje in de keuken.

Hoge kwaliteit zuivelproducten bij groothandel Hocras

Op de zuivelafdeling van Hocras zijn allereerst kaas, boter en eieren te vinden. Een belangrijk onderdeel van iedere keuken en daarom besteden we daar graag veel aandacht aan. De kaas speelt bij Hocras een belangrijke rol. Het assortiment van zuivelproducten is zeer breed en diep door de verschillende kazen die Hocras importeert. Dagelijks vinden leveringen plaats uit Frankrijk, Italiƫ en Zwitserland bestaande uit hoogwaardige, culinaire kazen. Deze Europese kazen zijn aangevuld met een breed assortiment Nederlandse kazen, bestaande uit de bekende Goudse kazen en meer ambachtelijke kazen, boerenkazen en lokale specialiteiten.
 

Zuivelproducten vanuit heel Europa

Alle Europese kazen bij Hocras bieden een bijzonder assortiment waarmee iedere horecagelegenheid iets verrassends op tafel kan zetten. Met de lokale specialiteiten kan de gast ervaren wat er in eigen land te creĆ«ren is. Dankzij de eigen import worden de banden kort gehouden en kunnen we de kwaliteit van onze producten garanderen. Na de kaas, boter en eieren volgen de zuivelproducten als melk, yoghurt en room. Ook verse salades, pasta’s en mediterrane producten als tapenades en olijven vallen bij Hocras onder de zuivelafdeling. Het assortiment zuivelproducten van Hocras staat bekend om zijn hoge kwaliteit en zijn concurrerende prijsniveau. Benieuwd naar wat Hocras nog meer te bieden heeft? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.