Australian Cacao Powder Utz

Australian Cacao Powder Utz

3,22 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Op voorraad
Australian Cacao Powder Utz
Merk
Wijnhuis
Australian
Verkoopeenheid
Pak 250 Gram
Productnummer
2720086
Alcoholpercentage: 0,0%
Productomschrijving Wijnomschrijving
Australian Cacaopoeder 250 gram Je kent cacaopoeder veelal voor het maken van een overheerlijke chocolademelk. De cacaopoeder van Australian is erg puur en daarom ook geschikt voor bakrecepten, voor smoothies en voor bij het ontbijt. Doordat het product uitsluitend uit cacaopoeder bestaat zit deze vol mineralen en heb je bij een eetlepel cacaopoeder per dag al een gedeelte van de dagelijks vereiste mineralen binnen. Daarbij bevat de cacaopoeder geen toevoegingen van conserveringsmiddelen of kleurstoffen en is deze 100% natuurlijk, biologisch en UTZ gecertificeerd.
Ingrediënten

Ingrediënten: cacaopoeder

Voedingswaarden
Per 100g/100ml
Energie1634 kJ / 391 kcal
Vetten21 g
waarvan verzadigde vetzuren13,2 g
Koolhydraten12,4 g
waarvan suikers0,3 g
Eiwitten22,3 g
Zout0 g
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag