Aviko Sweet Potato Fries (Zoete Aardappel Frites)

Aviko Sweet Potato Fries (Zoete Aardappel Frites)

13,03 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Op voorraad
Aviko Sweet Potato Fries (Zoete Aardappel Frites)
Merk
Wijnhuis
Aviko
Verkoopeenheid
Zak 2270 Gram
Productnummer
4630209
Alcoholpercentage: 0,0%
Diepvries
Vegan
Vegetarisch
Productomschrijving Wijnomschrijving
Aviko Zoete Aardappel Friet 9,5mm zijn diepvries frites gemaakt van zoete aardappel. De frites zijn gemaakt van bataat en hebben een lichtzoete smaak. De frites hebben een natuurlijke oranje kleur. De zoete aardappelfrites zijn eenvoudig in de friteuse, oven en combi-steamer te bereiden. De frites hebben een speciale coating waardoor ze extra krokant zijn. De zoete aardappelfrites gaan goed samen met hamburgers, hotdogs en diverse vlees- en visgerechten. Door hun zoete smaak doen deze frites het ook goed als snack op de borrelplank. De frites zijn geschikt voor een glutenvrij en vegetarisch dieet. Dit product is verpakt per doos met 4 zakken à 2270 gram. Probeer ook eens de andere zoete aardappelproducten van Aviko.
Ingrediënten

Ingrediënten: zoete aardappelen, raapzaadolie, gemodificeerd zetmeel, rijstebloem, dextrine, zout, rijsmiddel (E450, E500), kleurstof (paprika-extract), verdikkingsmiddel (E415).

Voedingswaarden
Per 100g/100ml
Energie700 kJ
Vetten7,5 g
waarvan verzadigde vetzuren1,1 g
Koolhydraten22 g
waarvan suikers7,1 g
Eiwitten1,5 g
Zout0,4 g
Andere keuze
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag