Bacardi Pineapple Fusion

Bacardi Pineapple Fusion

15,48 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Bacardi Pineapple Fusion
Merk
Wijnhuis
Bacardi
Verkoopeenheid
Fles 70 Centiliter
Productnummer
0556615
Alcoholpercentage: 32,0%
Noten
Productomschrijving Wijnomschrijving
Hou je van exotisch? Lekker zoet? Dan is dit de mix voor jou. De tropische maar frisse smaak van deze rum doet het heel goed met sinas. Maar een ding is heel belangrijk: ijskoud serveren. Dat kan in een longdrink, maar ook in een groot cocktailglas. Voor de finishing-touch en een zomerse look doe je dan natuurlijk een stukje ananas aan het glas.
Ingrediënten

Ingredienten: Bacardi rum, water, suiker, smaakstoffen , Citroenzuur (E330), natriumcitraat (E331), bevat noten en zoethoutIngredienten: Bacardi rum, water, suiker, smaakstoffen , Citroenzuur (E330), natriumcitraat (E331), bevat noten en zoethoutnl-NL

Allergenen
  • Noten
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag