Balerin Prosecco Doc Spumante

Balerin Prosecco Doc Spumante

8,32 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Niet op voorraad
Balerin Prosecco Doc Spumante
Merk
Wijnhuis
Balerin
Verkoopeenheid
Fles 75 Centiliter
Productnummer
0880220
Italië - Veneto
Glera
Alcoholpercentage: 11,0%
Fris
Licht
Levendig
Droog
Zacht
Vegan
Productomschrijving Wijnomschrijving
Balerìn ligt midden in de Veneto. Eén van de grootste wijngebieden die er zijn en de thuishaven voor twee van de meest belangrijke appelaties in Italië: Valpolicella, met zijn krachtige en iconische rode wijnen en Prosecco, de Italiaanse mousserende wijn van top niveau. Balerin produceert maatschappelijk verantwoord, biologisch en vegan. Met oog voor mens en natuur wordt hier het beste uit het gebied, de grond en de druiven gehaald. De druiven komen uit één van de beste gebieden voor Prosecco, Treviso. Na traditionel fermentatie en een natuurlijke tweede gisting ontstaat er een zeer delicate en verfijnde bubbel. Dit maakt deze prosecco zeer toegankelijk en plezierig voor veel mensen. Mooie en fijne fruittonen zorgen voor een rijk mondgevoel. Deze prosecco is erg lekker als aperitief, in de zon op het terras of juist heerlijk te combineren bij mooie lichte gerechten.
Andere keuze
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag