Ballymaloe Old Fashioned Burger Sauce

Ballymaloe Old Fashioned Burger Sauce

10,33 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Ballymaloe Old Fashioned Burger Sauce
Merk
Wijnhuis
Ballymaloe
Verkoopeenheid
Fles 900 Gram
Productnummer
2312932
Alcoholpercentage: 0,0%
Vegan
Vegetarisch
Ei
Mosterd
Productomschrijving Wijnomschrijving
De heerlijke smaak van Ballymaloe op je burger, hotdog of sandwich? Dat kan met de Ballymaloe Burgersaus. De geliefde Ballymaloe Original Relish gecombineerd met mayonaise, mosterd en een mix van kruiden, om je een hamburgersaus te geven die boven de rest uitsteekt. Ballymaloe Burgersaus is gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten. De echte Hamburgersaus naar Amerikaanse receptuur. De saus is Romig, fris en verslavend lekker. Naar authentiek familierecept uit Tennessee, USA. Met mosterdzaadjes. Bereiding Lekker bij al uw burgers, appetizers en seafood. Een gemakkelijke en onmisbare saus in de meeste keukens.Description La vraie sauce américaine à burger, basée sur une recette américaine.
Ingrediënten

Zonnebloemolie, tomaten, azijn, suiker, uien, rozijnen, tomatenpuree, gepasteuriseerde vrije uitloop EIgeel, MOSTERD, zeezout, paprika, kruiden.

Allergenen
  • Ei
  • Mosterd
Voedingswaarden
Per 100g/100ml
Energie1911 kJ / 462 kcal
Vetten41,3 g
waarvan verzadigde vetzuren4,5 g
Koolhydraten20,6 g
waarvan suikers16,2 g
Eiwitten1,95 g
Zout0,9 g
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag