Barramundi 2019 Shiraz Victoria Australie

Barramundi 2019 Shiraz Victoria Australie

5,66 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Op voorraad
Barramundi 2019 Shiraz Victoria Australie
Merk
Wijnhuis
Barramundi
Verkoopeenheid
Fles 75 Centiliter
Productnummer
0885519
Australië
Shiraz
Alcoholpercentage: 14,0%
Fruitig
Levendig
Vol
Productomschrijving Wijnomschrijving
Barramundi Shiraz is afkomstig van het wijnhuis Barramundi uit het Australische Murray-Darling. Barramundi is de Aboriginal-benaming voor een grote rivierbaars, die voorkomt in de twee grootste rivieren van Australië: de Murray en de Darling. De twee rivieren komen samen in het gelijknamige Murray-Darling-district. De wijngaarden liggen rond Victoria. Deze wijn is gemaakt van 100% Syrah druiven en rijpt gedurende zes maanden in nieuwe Amerikaanse eikenhouten vaten. Hierdoor ontstaat een volle, zachte wijn met smaken van rijpe pruimen, chocolade, kruiden en vanille. Drink deze rode wijn op een temperatuur van 16-18°C. Heerlijk bij rood vlees.
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag