Beemster Belegen Kaas 50 Plak

Beemster Belegen Kaas 50 Plak

12,95 per stuk
Actie loopt tot en met 30-01-2023
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Op voorraad
Vers bonus
Beemster Belegen Kaas 50 Plak
Merk
Beemster
Verkoopeenheid
Pak 1 Kilo
Productnummer
4320462
Vers
Melk
Productomschrijving
Beemster Belegen 48+ heeft een smakelijke balans tussen het pittige van oude kaas en het zachte van de jongere variant. Daardoor is deze belegen 48-plusser rijk en vol van smaak en tegelijkertijd romig en mals in de mond. Deze kaas laat zich soepel raspen en schaven en is dus ideaal om mee te koken. Beemster Belegen 48+ is gemaakt met vegetarisch stremsel en is dus een vegetarische kaas. Beemster kaas wordt in de Beemster polder gemaakt. Hier staat, midden tussen de koeien, onze kaasmakerij. Wij maken onze Beemster kaas zoals het al meer dan 100 jaar wordt gemaakt. Dat doen we in onze duurzame kaasmakerij, waar klimaatneutraal wordt gewerkt. Met het gebruik van moderne technieken, blijven onze kaasmakers bewust op een ambachtelijke manier de kazen maken. Zo roeren ze de wrongel nog altijd met de hand. Het kost wat meer tijd. Het zorgt wel voor een uitgesproken, unieke smaak en dat heerlijke ‘smedige’ mondgevoel. Samen met onze 425 boeren in de coöperatie, beheren we de keten van grasspriet tot kaas. Met zijn allen letten we op de gezondheid van de koe en de kwaliteit van de natuur en het milieu. Dankzij ons dierenwelzijn programma geven onze koeien de allerbeste kwaliteit melk. Onze koeien staan zo vaak mogelijk in de wei, vaak meer dan 180 dagen per jaar, 10 uur per dag, wat veel meer is dan de weidemelk norm van 120 dagen, 6 uur per dag. De rest van het jaar verblijven de dames in comfortabele, energiezuinige stallen met o.a. eigen ligbedden en koeborstels om zichzelf te verwennen. Echte kaas komt uit de Beemster Meer weten over Beemster kaas? Bezoek www.beemsterfoodservice.nl
Ingrediënten

GEPASTEURISEERDE KOEMELK, zout, zuursel, vegetarisch stremsel (microbieel), annatto (E160b(ii))

Voedingswaarden
Per 100g/100ml
Engerie1606 kJ / 387 kcal
Vetten31,8 g
waarvan verzadigde vetzuren22,9 g
Koolhydraten0 g
waarvan suikers0 g
Eiwitten25,2 g
Zout1,8 g
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag