Berri Estates 2019 Chardonnay

Berri Estates 2019 Chardonnay

4,59 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Uit Assortiment
Berri Estates 2019 Chardonnay
Merk
Wijnhuis
Berri Estates
Verkoopeenheid
Fles 75 Centiliter
Productnummer
0883604
Australië
Chardonnay
Alcoholpercentage: 12,0%
Fris
Fruitig
Droog
Productomschrijving Wijnomschrijving
De druiven voor deze wijn zijn voornamelijk afkomstig uit het Riverland-gebied en worden geplukt in de koelte van de nacht om de frisheid van de druif optimaal te behouden. Nadat de druiven worden geperst, wordt het sap overgebracht naar roestvrijstalen tanks, waar het een temperatuur gecontroleerde gisting ondergaat. Er vindt geen houtlagering plaats, om zo het echte karakter van de Chardonnay druiven te behouden (Unoaked). Helder en stro geel van kleur met een groene zweem. In de geur tonen van nectarine, perzik, grapefruit en tropisch fruit aroma´s. Het is een fruitige wijn, met een zacht, romig aanhoudende smaak.
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag