Bettine Geitenkaas Spread Naturel

Bettine Geitenkaas Spread Naturel

1,75 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Niet op voorraad
Vers bonus
Bettine Geitenkaas Spread Naturel
Merk
Wijnhuis
Bettine
Verkoopeenheid
Emmer 125 Gram
Productnummer
4320074
Nederland
Alcoholpercentage: 0,0%
Vers
Streekproducten
Melk
Productomschrijving Wijnomschrijving
De spread naturel is heerlijk mild en fris van smaak en daardoor oneindig te combineren. Bettine verse geitenkaas spread is heerlijk om te smeren op sandwiches, (stok)brood, bagels of op toast! Ideaal te gebruiken als dipper met onder andere rauwkost of chips. Lekker om mee te koken in combinatie met vlees of vis. Warm de spread kort op in de magnetron en creëer zo een heerlijke warme saus voor over de pasta. Uiteraard kun je zelf verse ingrediënten aan deze saus toevoegen. De Bettine geitenkaas naturel won tijdens het internationale kaasconcours in Nantwich een very highly commended award.
Ingrediënten

Gepasteuriseerde geitenMELK, gepasteuriseerde geitenROOM, zout, verdikkingsmiddel (E410, E440), conserveermiddel (E202), zuursel, microbieel stremsel

Voedingswaarden
Per 100g/100ml
Energie1100 kJ / 267 kcal
Vetten21,4 g
waarvan verzadigde vetzuren17,2 g
Koolhydraten1,5 g
waarvan suikers1,5 g
Eiwitten10,9 g
Zout0,8 g
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag