Biodore Menubak 1Vak 18X13x5cm Beige Suikerrietpulp

Biodore Menubak 1Vak 18X13x5cm Beige Suikerrietpulp

7,28 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Niet op voorraad
Biodore Menubak 1Vak 18X13x5cm Beige Suikerrietpulp
Merk
Wijnhuis
Biodore
Verkoopeenheid
Krimp 50 Stuks
Productnummer
5318820
Alcoholpercentage: 0,0%
Productomschrijving Wijnomschrijving
Serveer je koude en warme gerechten in deze Biodore®-menubakken van suikerrietpulp, hét natuurlijke alternatief voor de traditionele plastic maaltijdbakken. Menubak van suikerrietpulp Presenteer jij je maaltijden graag in een natuurlijke verpakking? Dan zijn onze menubakken van suikerrietpulp, oftewel bagasse, een uitkomst. De fraaie bakjes zijn bijzonder stevig, voedselveilig en veelzijdig inzetbaar. Ze worden gestapeld geleverd, zodat je ze snel kunt pakken en vullen. Dankzij hun naturel uitstraling zijn de bagasse menuboxen een hit bij festivals en evenementen en passen ze bij elke cateraar, snackbar, foodtruck, toko en andere leverancier van bezorg- en afhaalmaaltijden. Hippe maaltijdverpakking Met hun beige kleur versterken deze menubakjes de natuurlijke beleving. Dit past perfect bij de hedendaagse consumententrends. De hippe maaltijdverpakkingen met één vak en vaste klapdeksel zijn ideaal voor het hygiënisch en aantrekkelijk presenteren van verse koude en warme maaltijden die de klant wil meenemen of direct wil opeten, zoals salades, belegde broodjes, hamburgers, snacks en gegrilde producten. Geef er houten bestek en een FSC-gecertificeerd papieren servetje bij en het smullen kan direct beginnen! Complete lijn maaltijdbakken In onze lijn bakken van suikerrietpulp vind je menubakken, hamburgerbakken, fritesbakken en snackbakken, met en zonder vakverdeling of sausvakje. Zo is er voor iedere snack of maaltijd een passend bakje. Maak je serie natuurlijke menuboxen compleet met bijvoorbeeld houten bestek, bagasse snackbakjes, papieren draagtassen, kartonnen drinkbekers en papieren rietjes van Biodore. Bagasse: afval van suikerriet Bagasse betekent 'afval' en is gemaakt van de pulp die overblijft nadat het sap uit de stengels van suikerriet is geperst. Het voedselveilige materiaal is vet- en vochtbestendig en dus perfect te gebruiken als basis voor snackbakjes en maaltijdboxen. De bakjes zijn bovendien bestand tegen zowel de vriezer als de magnetron (tot 100 graden Celsius). In deze SUP-proof maaltijdboxen is geen plastic verwerkt. Ze zijn voorzien van het kiemplantlogo, wat betekent dat ze composteerbaar zijn in een industriële omgeving en daarom na gebruik in de groene bak mogen. Natuurlijke grondstoffen De producten van Biodore zijn gemaakt van natuurlijke grondstoffen en sluiten perfect aan op de bewuste belevingswereld van vandaag. Ze onderscheiden zich door hun bijzondere vormen en lijnen, hun brede toepasbaarheid en hun internationale uitstraling. Een ware beleving Met Biodore in huis speel je effectief en op unieke wijze in op de groeiende vraag naar natuurlijke producten die van eten en drinken een ware beleving maken. Schoonheid, genieten, gezelligheid, ontdekken en beleven; met Biodore zorg je dat ieder detail klopt.
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag