Bodegas Carrau Malbec

Bodegas Carrau Malbec

7,93 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Op voorraad
Bodegas Carrau Malbec
Merk
Wijnhuis
Bodegas Carrau
Verkoopeenheid
Fles 75 Centiliter
Productnummer
0890188
Uruguay - Las Violetas
Malbec
Alcoholpercentage: 13,0%
Fruitig
Soepel
Vol
Intens
Productomschrijving Wijnomschrijving
Afkomstig van enkele van de beste percelen met malbec, in het gebied Las Violetas, waar de nabijheid van de oceaan en de Rio Plata voor verkoeling zorgt. De bodem bestaat uit kalkhoudende klei met een redelijk gehalte aan organisch materiaal. De trossen worden met de hand geoogst en in kleine bakjes naar de kelder vervoerd. Na twee dagen koude schilweking verloopt de vergisting in rvs vergistingstanks bij 22 graden. Daarna rijpt de wijn nog mooi op eikenhouten vaten. Als gevolg krijg je een prachtige robijnrode wijn met in de geur volop rood bessenfruit, kersen en pruimen en een florale noot van viooltjes. Met zijn rijpe tannines voelt de wijn zacht en verfijnd aan in de mond. Goed te combineren met rood vlees, pasta en vele soorten kazen.
Andere keuze
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag