Bodegas Nodus Descaro Vermouth Blanco

Bodegas Nodus Descaro Vermouth Blanco

9,84 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Op voorraad
Bodegas Nodus Descaro Vermouth Blanco
Merk
Wijnhuis
Bodegas Nodus
Verkoopeenheid
Fles 75 Centiliter
Productnummer
0880725
Spanje - Utiel-Requena
Macabeo
Alcoholpercentage: 15,0%
Droog
Rijk
Uitdagend
Duurzaam
Vegan
Vegetarisch
Productomschrijving Wijnomschrijving
Alleen al door naar de fles te kijken krijg je zin om te proeven, "Descaro" waarmee we onze Witte Vermouth hebben uitgewerkt. Alle botanische stoffen willen witte wang zijn, maar alleen sinaasappel, grapefruit, kardemom, bittere amandel en vele andere komen samen tot een vrolijke, leuke en complexe vermout, waarvan de mond u zal verrassen door zijn frisheid en zachtheid. Bodegas Nodus is geboren uit de passie voor en de kunst van het maken van geweldige wijnen. Een droom met slechts één doel; kwaliteit. Deze filosofie is gebaseerd op samenwerking van mens en natuur, beginnend bij de juiste combinatie tussen druif en bodem. De beste druiven voor deze regio zijn onder andere Bobal en Chardonnay. El Renegado behoort tot de beste gebieden in D.O. Utiel-Requena. De wijngaarden liggen op 600 tot 900 meter boven zeeniveau waardoor de ideale omgeving voor de groei van de druiven ontstaat. Adolfo De Las Heras Marín kocht dit wijnhuis in 1985. 80% van de wijngaarden bestond destijds uit 40-jaar oude Bobal stokken. Adolfo was een pionier wat betreft de introductie van andere druivenrassen zoals Merlot en Cabernet. Zijn zoon Aldolfo De Las Heras Polo nam de bodega over eind jaren '90. Hij zorgde voor een revolutie in de bodega waardoor Bodegas Nodus de reputatie heeft verkregen die het huis nu geniet; kleinschalige topkwaliteit voor een goede prijs.
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag