Bolsius Professional Theelicht Met Gouden Cup 6Uur Branduren

Bolsius Professional Theelicht Met Gouden Cup 6Uur Branduren

17,52 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Op voorraad
Bolsius Professional Theelicht Met Gouden Cup 6Uur Branduren
Merk
Wijnhuis
Bolsius Professional
Verkoopeenheid
Zak 150 Stuks
Productnummer
5392973
Alcoholpercentage: 0,0%
Productomschrijving Wijnomschrijving
De Bolsius Waxinelichten zijn bekende, degelijke en betrouwbare sfeermakers. Ze creëeren gemakkelijk een gezellig sfeertje en bieden een flikkerende verlichting. De kaarsen zijn gemaakt voor 6 branduren zodat je er een hele avond van kan genieten: van het aperitief tot en met de borrel na het eten. De waxinelichten kunnen uiteraard ook zonder probleem op een ander moment opnieuw worden aangestoken. Dankzij de premium kwaliteit, mooie en rustige vlam, gelijkmatige verbranding en het minimale residu in de gouden aluminium cup, kies je met Bolsius Professional theelichten voor het beste theelicht. De Bolsius Waxinelichten worden geleverd per zak van 150 stuks. Bolsius Wachinelichten Brandduur: 6 uur Inhoud: 150 stuks
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag