Bolsius Professional Twilight Paars

Bolsius Professional Twilight Paars

14,00 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Op voorraad
Bolsius Professional Twilight Paars
Merk
Wijnhuis
Bolsius Professional
Verkoopeenheid
Tray 6 Stuks
Productnummer
5390414
Alcoholpercentage: 0,0%
Productomschrijving Wijnomschrijving
Was je altijd al fan van de Bolsius Lowboy? Ontmoet dan zijn trendy opvolger: de Bolsius Twilight. De Bolsius Twilight is een wel erg stijlvolle kaars die geniet van een fraai vormgegeven glaswerk. Opnieuw een knap staaltje afwerking van één van 's werelds voornaamste ontwerpers in de wereld van sfeerkaarsen. Deze kaars is niet alleen een streling voor het oog maar is bovendien voorzien van glas van hoge kwaliteit. De kaars zelf heeft een erg lange brandtijd en geeft een helder maar aangenaam licht. Hij staat zowel binnen als buiten zijn mannetje en brengt sfeer in ieder interieur. Deze sfeerkaars komt in de kleur paars, maar is ook in andere kleuren verkrijgbaar. Geschikt voor binnen- en buitenplaatsing; Trendy glaswerk; Kleur: paars; Producent: Bolsius.
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag