Bolsius Rustiekkaars 190/68 Ivoor

Bolsius Rustiekkaars 190/68 Ivoor

4,29 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Niet op voorraad
Bolsius Rustiekkaars 190/68 Ivoor
Merk
Wijnhuis
Bolsius
Verkoopeenheid
Stuk 1 Stuks
Productnummer
5395125
Alcoholpercentage: 0,0%
Productomschrijving Wijnomschrijving
Deze rustieke, grote tafelkaarsen van Bolsius staan prachtig in welke ruimte van het huis dan ook. De spinnenwebben in het ochtendlicht die schitteren op de weilanden, het roodborstje die zich een weg door de besneeuwde bladeren baant of een schitterende zonsondergang aan de zeeuwse kust: de natuur zorgt voor schoonheid waar we ons nog altijd over verwonderen. Dat is nou net een van de redenen dat de rustieke kaarsen door de natuur is geïnspireerd. De kleuren, de textuur maar ook het niet toevoegen van dierlijk vet en palmolie, alles is in lijn met hoe de planeet het ooit bedoeld heeft! De rustieke kaarsen zijn groot en branden gegarandeerd tot wel 65 uren. U bent natuurlijk vrij om verschillende rustieke kaarsen, in kleur en grootte met elkaar te combineren. Decoreer daarmee iedere tafel en zorg voor sfeervolle ruimtes! Rustieke Stompkaarsen Kleur: Soft Pearl Branduren: 65 Afmetingen: 190 x 68 mm
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag