Borrelplank met wild charcuterie en een wildbitterbal van hert en bockbier
4 couverts
20 minuten
Ingrediënten
- 10 pl grillworst
- 1 st ganzenborst pastrami
- 1 blik ganzen rillette
- 1 st chili-herten worst
- 6 st wildbitterballen
- 1/2 rookworst
- 1/2 merguez
- 1 st kasekrainer
- 50 gr zuurkool
- 1 st vijgen
- 4 st bramen
- 80 gr grove mosterd
- 100 gr appel-peer compote
- 4 st abrikozen toast
- 4 st paranoot toast
- 4 st hazelnoot toast
- 4 st cherries toast
- 6 takjes salad pea
Bereidingswijze
- Verwarm de grillworst. Snijd deze hierna samen met de rookworsten in plakken en leg dze trapgewijs speels neer op de plank.
- Frituur de bitterballen voor ongeveer 4 minuten en zet deze in een schaaltje op de plank.
- Snijd de droge worsten en leg deze tevens speels op de plank.
- Snijd de pastrami in dunne plakken en leg deze dakpans gewijs neer.
- Maak het blikje rillette open en laat die op temperatuur komen. Snijd de vijgen in vieren.
- Doe de appel-peer compote in een bakje.
- Haal de toast uit de verpakking en leg deze bij de rillette.
- Leg de extra garnituur er naar eigen inzicht bij.
Bestel ingrediënten
- The Fine Cheese Co. Toast For Cheese Cherries, Almonds & LinseedsThe Fine Cheese Co.Doos 100 Gram2180032
- The Fine Cheese Co. Toast For Cheese Dates, Hazelnuts & PumpkinThe Fine Cheese Co.Doos 100 Gram2180040
- The Fine Cheese Co. Toast For Cheese Apricots, Pistachios & SesamThe Fine Cheese Co.Doos 100 Gram2180058
- The Fine Cheese Co. Toast For Cheese Quinces, Pecans & Poppy SeedThe Fine Cheese Co.Doos 100 Gram2180066
-
-