Feestelijk borrelen

 

De dagen worden korter, de avond langer. Buiten is het koud en guur. Wat is er dan fijner om een stuk gezelligheid in huis te halen om samen met je familie van te genieten! Openhaard of vuurkorfje aan, drankje en een lekker hapje erbij. Voor een feestelijke avond, zowel op oudjaarsavond, of als aankleding van de nieuwjaarsborrel of als voorgerecht tijdens een feestelijk diner.

Stel zelf u borrelplank of kaasplank samen:

Kijk hier voor een overzicht van alle borrelinspiratie. 

Kaasplanken:

Creëer een eigen overheerlijke kaasplank met een ruime keuze uit Hollandse en buitenlandse kazen, kies altijd uit een harde, half harde, zachte, schimmel, en dan in verschillende smaaksterkten, van fris mild tot pikant.

Neem hier een kijkje in ons kaas assortiment voor de borrel.

Gerookt:

Of wat denk je van een ruim assortiment van gerookte visspecialiteiten, o.a. de heerlijkste gerookte zalm, Hollandse garnalen, en dan aangevuld met overheerlijke oesters die erg nauw zijn verbonden zijn met de feestdagen.

Neem hier een kijkje in ons vis assortiment voor de borrel.

Chacuterie specialiteiten:

Wat zeker niet mag ontbreken zijn overheerlijke worsten en hammen uit Nederland en Italië. Vergezeld met de behorende chutneys, compotes, stropen, balsamicos, olijfolie, noten, (groenten)chips fruit, en olijfjes, aangevuld met div dips en onze crispy Italiaanse delicatesse, waaronder ciappe, grissini of linque of vers afgebakken brood.

Neem hier een kijkje in ons charcuterie assortiment voor de borrel.

Ik heb eenvraag