Bresc Aioli

Bresc Aioli

3,74 per stuk
Actie loopt tot en met 19-04-2024
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Op voorraad
Vers bonus
Bresc Aioli
Merk
Wijnhuis
Bresc
Verkoopeenheid
Pot 325 Gram
Productnummer
4340535
Alcoholpercentage: 0,0%
Vers
Ei
Productomschrijving Wijnomschrijving
Alioli met rode peper De pimiento is de licht pittige smaakvariant van de klassieke alioli. De smaak is gebaseerd op de ingrediënten van de Franse Rouille. Het pittige smaakaccent van de rode peper en het zoete van de paprika maakt deze alioli zeer geschikt voor onder andere vis- en vleesgerechten. De toevoeging van de koriander zorgt voor een verfrissende tegenhanger van de pepers. De traditionele saus vanuit de Spaanse streek Catalonië. Gemaakt van Spaanse knoflooktenen, olijfolie en een beetje citroensap. Romig van smaak en ready to use. Deze saus is de smaakmaker bij gerechten zoals paella, groenteschotels en barbecuevlees. Ook heerlijk als brooddip of als topping op frieten.
Ingrediënten

Geëmulgeerde saus (raapolie, water, azijn, glucose-fructosestroop, SCHARRELEI (2,7%), gemodificeerd maïszetmeel, maïszetmeel, zout, voedingszuur (citroenzuur), verdikkingsmiddel (guarpitmeel), conserveermiddel (kaliumsorbaat), kruiden), knoflook (10%), olijfolie, zout (2%), water, citroensap

Voedingswaarden
Per 100g/100ml
Energie1961 kJ / 471 kcal
Vetten48,3 g
waarvan verzadigde vetzuren4,2 g
Koolhydraten8,6 g
waarvan suikers3,9 g
Eiwitten1,1 g
Zout3 g
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag