Bresc Citroengras Puree

Bresc Citroengras Puree

6,10 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Op voorraad
Vers bonus
Bresc Citroengras Puree
Merk
Wijnhuis
Bresc
Verkoopeenheid
Pot 450 Gram
Productnummer
4340113
Alcoholpercentage: 0,0%
Vers
Productomschrijving Wijnomschrijving
Door de opkomst van de Aziatische keuken wordt citroengras meer en meer gebruikt in de Europese keuken. Citroengras geeft ieder gerecht een fris zure citroensmaak, dat een perfect tegenwicht biedt tegen zware smaken zoals knoflook, pepers, of vetrijke gerechten. Door de opkomst van de Aziatische keuken wordt citroengras meer en meer gebruikt in de Europese keuken. Citroengras geeft ieder gerecht een fris zure citroensmaak, dat een perfect tegenwicht biedt tegen zware smaken zoals knoflook, pepers, of vetrijke gerechten. De onbewerkte grondstof moet een lange tijd meetrekken in het gerecht voor het zijn smaak afgeeft. Deze koelverse citroengraspuree biedt het gemak van ready-to-use met de authentieke smaak van het ingrediënt.
Ingrediënten

Ingrediënten: Ingrediënten citroengraspuree: Citroengras (50%), water, zonnebloemolie, zout (3%), stabilisatoren (guarpitmeel, xanthaangom), zuurteregelaar (natriumwaterstofsulfaat), antioxidant (ascorbinezuur), conserveermiddel (kaliumsorbaat).

Voedingswaarden
Per 100g/100ml
Energie592 kJ
Vetten10,3 g
waarvan verzadigde vetzuren1,3 g
Koolhydraten13,1 g
waarvan suikers1,5 g
Eiwitten0,9 g
Zout3 g
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag