Bresc Tomaten Bruschetta

Bresc Tomaten Bruschetta

5,39 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Op voorraad
Vers bonus
Bresc Tomaten Bruschetta
Merk
Wijnhuis
Bresc
Verkoopeenheid
Pot 325 Gram
Productnummer
4340197
Alcoholpercentage: 0,0%
Vers
Productomschrijving Wijnomschrijving
Bruschetta is de traditionele Italiaanse antipasti uit midden Italië: gegrild brood ingesmeerd met knoflook en olijfolie. In de loop der tijd is het begrip bruschetta meer gaan gelden voor het beleg dan voor het brood zelf. Bruschetta is de traditionele Italiaanse antipasti uit midden Italië: gegrild brood ingesmeerd met knoflook en olijfolie. In de loop der tijd is het begrip bruschetta meer gaan gelden voor het beleg dan voor het brood zelf. Een bekende klassieker hierin is de bruschetta van tomaat, knoflook, basilicum, oregano en zonnebloemolie. Zeer geschikt voor op toast en als smaakmaker in soepen en sauzen. De koelverse bruschetta is fris van smaak en ready-to-use.
Ingrediënten

Gedroogde tomaat (60%), zonnebloemolie, water, witte wijn azijn, knoflook (3.5%), zout (1.8%), basilicum (1.5%), oregano, antioxidant (ascorbinezuur), conserveermiddel (kaliumsorbaat, natriumbenzoaat)

Voedingswaarden
Per 100g/100ml
Energie1072 kJ / 255 kcal
Vetten20,5 g
waarvan verzadigde vetzuren2,5 g
Koolhydraten12,9 g
waarvan suikers8,1 g
Eiwitten3 g
Zout1,9 g
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag