Brinta Graanontbijt Volkoren

Brinta Graanontbijt Volkoren

2,56 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Uit assortiment
Brinta Graanontbijt Volkoren
Merk
Wijnhuis
Brinta
Verkoopeenheid
Pak 500 Gram
Productnummer
2338219
Alcoholpercentage: 0,0%
Gluten
Productomschrijving Wijnomschrijving
Brinta bestaat uit volkoren tarwe en is een bron van voedingsvezels Brinta is een bron van vitamine B1 Brinta bevat ijzer Brinta bevat ook magnesium, wat goed is voor de spieren en sterke botten Brinta is het complete ontbijt. Brinta bestaat uit 100% volkoren tarwe en is een natuurlijke bron van 6 vitaminen en mineralen. Ideaal voor een krachtige start van iedere dag! In 1944 begint de productie en de verwerking van Hollandse tarwe tot Brinta. Brinta staat voor BReakfast INstant Tarwe. Toentertijd werd Brinta nog geproduceerd in Groningen, in de fabriek van Willem Albert Scholten, het is ontwikkeld door de Groninger Frederik André Möller. Kijk voor meer informatie op www.brinta.nl Deze verpakking bevat 14 porties. Brinta is het complete ontbijt. Brinta bestaat uit 100% volkoren tarwe en is een natuurlijke bron van 6 vitaminen en mineralen. Ideaal voor een krachtige start van iedere dag! In 1944 begint de productie en de verwerking van Hollandse tarwe tot Brinta. Brinta staat voor BReakfast INstant Tarwe. Toentertijd werd Brinta nog geproduceerd in Groningen, in de fabriek van Willem Albert Scholten, het is ontwikkeld door de Groninger Frederik André Möller. In 1944 begint de productie en de verwerking van Hollandse tarwe tot Brinta. Brinta staat voor BReakfast INstant Tarwe. Toentertijd werd Brinta nog geproduceerd in Groningen, in de fabriek van Willem Albert Scholten, het is ontwikkeld door de Groninger Frederik André Möller.
Ingrediënten

Volkoren TARWEMEEL, zout

Allergenen
  • Gluten
Voedingswaarden
Per 100g/100ml
Energie1452 kJ / 347 kcal
Vetten1,9 g
waarvan verzadigde vetzuren0,4 g
Koolhydraten64 g
waarvan suikers4,6 g
Eiwitten14 g
Zout0,52 g
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag