Broxo Wateronthardingszout 6-15

Broxo Wateronthardingszout 6-15

13,18 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Op voorraad
Broxo Wateronthardingszout 6-15
Merk
Wijnhuis
Broxo
Verkoopeenheid
Zak 25 Kilo
Productnummer
2935057
Alcoholpercentage: 0,0%
Productomschrijving Wijnomschrijving
Broxo is producent van onthardingszout voor de waterontharder. De doeltreffendheid van wateronthardingsinstallaties is vooral afhankelijk van de kwaliteit van het gebruikte zout. Broxo heeft regeneratiezouten voor allerlei soorten wateronthardingsinstallaties, zowel voor huishoudelijk als industrieel gebruik en voor laboratoria, ziekenhuizen en klinieken. Productomschrijving Onze gevarieerde Broxoproducten zijn speciaal ontwikkeld om aan de eisen van alle typen wateronthardingsystemen te voldoen. Derhalve heeft Nouryon Salt Specialties een volledige productlijn ontwikkeld met verschillende korrelgroottes. Broxo (in onregelmatige brokvorm) en Broxo Tablets zijn ontwikkeld voor industriële en huishoudelijke toepassingen. Ons speciale BroxoBlock is geschikt voor compacte wateronthardingsystemen. Al onze Broxo producten voldoen aan de hoogste Europese eisen op gebied van zuiverheid voor behandeling van water bestemd voor menselijke consumptie.
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag