Buitenhuis Borrelfrikandel 20 Gr

Buitenhuis Borrelfrikandel 20 Gr

11,67 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Op voorraad
Buitenhuis Borrelfrikandel 20 Gr
Merk
Wijnhuis
Buitenhuis
Verkoopeenheid
Doos 50 Stuks
Productnummer
4610178
Alcoholpercentage: 0,0%
Diepvries
Gluten
Soja
Selderij
Mosterd
Productomschrijving Wijnomschrijving
Buitenhuis Borrelfrikandellen zijn diepgevroren minisnacks, gemaakt volgens aloud recept. Deze klassieker is gemaakt van kwaliteitsgehakt en is geschikt voor vrijwel elke gelegenheid. Perfect als borrelhap, maar ook leuk bij een kindermenu. Makkelijk te bereiden in de frituur. Serveer met verschillende sauzen als borrelhap, of bijvoorbeeld aan een spiesje bij het kindermenu. Probeer ook eens een van de andere minisnacks van Buitenhuis.
Ingrediënten

Ingrediënten: 26% Varkensvlees, 19% rundvlees, 19% kippenseparatorvlees, water, varkenspek, paneermeel (bevat TARWE), TARWEZETMEEL, varkenscollageen, zout, SOJA EIWIT, kruiden en specerijen (bevat MOSTERD, SELDERIJ), uienpoeder, aroma (bevat SOJA), stabilisatoren: E450- E451, smaakversterkers: E621.

Allergenen
  • Gluten
  • Soja
  • Selderij
  • Mosterd
Voedingswaarden
Per 100g/100ml
Energie1101 kJ / 265 kcal
Vetten20,2 g
waarvan verzadigde vetzuren7 g
Koolhydraten7,5 g
waarvan suikers1,2 g
Eiwitten13,3 g
Zout1,8 g
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag