Bushmill's Original Red Whiskey

Bushmill's Original Red Whiskey

25,49 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Op voorraad
Bushmill's Original Red Whiskey
Merk
Wijnhuis
Bushmill's
Verkoopeenheid
Fles 100 Centiliter
Productnummer
0542169
Ierland
Alcoholpercentage: 40,0%
Productomschrijving Wijnomschrijving
Bushmills original red is een blended whisky. Een mix van hun driedubbel gedistilleerde malt whisky gemaakt uit graan en word gerijpt in eiken houten vaten. Een zeer soepele en veelzijdige whisky met een verwarmende werking. Op de neus heeft hij lichte florale tonen die een beetje overmeesterd worden door petroleum maar het algemeen toch vrij plantaardig weet te houden. Zijn smaak is pittig waar die florale tinten iets meer kenbaar worden in de vorm van vlierbloesem. Zijn pittige tonen houden aan zelfs in de afdronk, vergezeld met tonen van kardemom en zoete gerst. Deze blend heeft een alcohol percentage van 40%
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag