Callebaut Chocolade Callets Donker 54,5% Fairtrade

Callebaut Chocolade Callets Donker 54,5% Fairtrade

100,83 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Uit assortiment
Callebaut Chocolade Callets Donker 54,5% Fairtrade
Merk
Wijnhuis
Callebaut
Verkoopeenheid
Zak 10 Kilo
Productnummer
2710368
Alcoholpercentage: 0,0%
Boervriendelijk
Vegan
Vegetarisch
Soja
Productomschrijving Wijnomschrijving
Deze Fairtrade is een donkere, vegan en glutenvrije chocolade (54,5% cacao) en gemakkelijk met andere smaken te combineren. De smaak van deze chocolade met Fairtrade-certificaat is krachtig door de kern van geroosterde cacao en bittere accenten. Dankzij een standaard vloeibaarheid van 3 druppels garandeert deze chocolade fantastische eindresultaten in allerlei verschillende toepassingen: van het mouleren en omhullen tot het op smaak brengen van ganache, mousses, crèmes, crémeux, ijs en sauzen. Met deze chocolade geef je een intense chocoladesmaak, maar behoud je de vrijheid om met verschillende ingrediënten en smaken te spelen. Inspirerende food pairing-tips vind je op www.chocolizer.nl
Ingrediënten

Ingrediënten: cacaomassa ; suiker ; cacaoboter ; emulgator: SOJA lecithine ; natuurlijk vanille aroma

Voedingswaarden
Per 100g/100ml
Energie2303 kJ / 550 kcal
Vetten36,6 g
waarvan verzadigde vetzuren22 g
Koolhydraten46 g
waarvan suikers0 g
Eiwitten5,1 g
Zout0,01 g
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag