Callebaut Chocolade Callets Gold

Callebaut Chocolade Callets Gold

34,98 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Op voorraad
Callebaut Chocolade Callets Gold
Merk
Wijnhuis
Callebaut
Verkoopeenheid
Zak 2500 Gram
Productnummer
2710392
Alcoholpercentage: 0,0%
Soja
Melk
Productomschrijving Wijnomschrijving
Deze Callebout Gold Callets zijn samengesteld uit een selectie ingrediënten van melk en gekarameliseerde suiker. Deze selectie is met veel deskundigheid en zorgvuldigheid gekozen, wat heeft geresulteerd tot deze intense en uitgebalanceerde smaak. De callets hebben een heerlijke karamel chocolade-smaak, met de smaak van toffee, room, boter en een vleugje zout. De 'Gold' chocolade heeft een warme karamel, unieke en lichte amberkleur met een gouden gloed. Dankzij de kleur geef je chocoladerepen, bonbons en hol-figuren een prachtig uitstraling en look. De callets zijn ook te gebruiken voor het op smaak brengen van ijs, ganache, gebak, cake en mousse. Dankzij de kleur maak je de meest originele en spannende creaties.
Ingrediënten

Ingrediënten: cacaoboter ; suiker ; volle MELK poeder ; MELK suiker ; weipoeder ( MELK ) ; magere MELK poeder ; gekarameliseerde suiker 2.0% ; emulgator: SOJA lecithine ; natuurlijk vanille aroma ; zout

Allergenen
  • Soja
  • Melk
Voedingswaarden
Per 100g/100ml
Energie2388 kJ / 571 kcal
Vetten37,1 g
waarvan verzadigde vetzuren23 g
Koolhydraten51 g
waarvan suikers50 g
Eiwitten8 g
Zout0,51 g
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag