Callebaut Chocolade Melk Callets Arriba 39%

Callebaut Chocolade Melk Callets Arriba 39%

36,58 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Op voorraad
Callebaut Chocolade Melk Callets Arriba 39%
Merk
Wijnhuis
Callebaut
Verkoopeenheid
Zak 2500 Gram
Productnummer
2710227
Alcoholpercentage: 0,0%
Soja
Melk
Productomschrijving Wijnomschrijving
Melkchocolade met intense cacaokern en geroosterde toetsen, rijke romige en zoete karamelaroma's met verfrissende, fruitige nuances. Gemaakt met Nacional cacao uit de stroomopwaarts gelegen regio Guayas. Het verhaal van Arriba dateert uit de 19de eeuw: op een dag ontdekte een Zwitserse chocolademaker die op de Guayas rivier aan het varen was een unieke cacaosoort. Die cacao - een Nacional variëteit met unieke aroma's - werd al snel Arriba genoemd, als verwijzing naar de stroomopwaarts gelegen regio waar hij groeide. Vandaag is de Nacional variëteit die in de regio van Arriba groeit nog steeds een veelgevraagd cacaoras dat zorgt voor een uitzonderlijk intense cacaosmaak met complexe aroma's. De Arriba melkchocolade van Callebaut® onthult een intense kern van geroosterde cacao met heel wat zoete, karamelachtige toetsen en subtiele fruitige smaken. Arriba is heerlijk om zo te eten en past ook in pairings met matig zure ingrediënten, zacht geroosterde ingrediënten zoals zachte koffie en subtiel kruidachtige ingrediënten. Arriba is heerlijk in repen en tabletten, maar kan ook worden gebruikt in heel wat toepassingen, van het op smaak brengen van ganache tot mousses, crémeux of sauzen.
Ingrediënten

Ingrediënten: suiker ; cacaoboter ; volle MELK poeder ; cacaomassa Ecuador ; magere MELK poeder ; emulgator: SOJA lecithine ; natuurlijk vanille aroma

Allergenen
  • Soja
  • Melk
Voedingswaarden
Per 100g/100ml
Energie2397 kJ / 573 kcal
Vetten39 g
waarvan verzadigde vetzuren24 g
Koolhydraten44 g
waarvan suikers43 g
Eiwitten9,1 g
Zout0,24 g
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag