Callebaut Crispearls Wit

Callebaut Crispearls Wit

14,64 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Niet op voorraad
Callebaut Crispearls Wit
Merk
Wijnhuis
Callebaut
Verkoopeenheid
Zak 800 Gram
Productnummer
2717512
Alcoholpercentage: 0,0%
Gluten
Soja
Melk
Productomschrijving Wijnomschrijving
Kleine, glimmende parels in witte chocolade met krokante, getoaste biscuit aan de binnenkant. Crispearls White: Romig, karamelachtig en lieflijk knapperig in 1 kleine parel. De Crispearls in witte chocolade combineren de W2 chocolade van Callebaut® met een knapperige kern van getoaste biscuit. Ze zijn super als tussendoortje of als minisnack bij koffie of thee. De CrispearlsT in witte chocolade zijn ook perfect om een prikkelende afwerking te voorzien voor uw desserts of gebakjes. Strooi ze gewoon op geglazuurde cake, nagerechten of desserts om een elegante toets van puur genot toe te voegen. Als ze in chocolademousse, ijs of bavarois worden gemixt, zorgen ze voor een knapperige chocoladetextuur in uw dessert en blijven ze krokant.
Ingrediënten

Witte chocolade 84.0% ( suiker ; cacaoboter ; volle MELK poeder ; weipoeder ( MELK ) ; emulgator: lecithine ( SOJA ) ; natuurlijk vanille aroma ) ; krokante granen ( TARWE meel, suiker, TARWE moutmeel, zetmeel ( TARWE ), rijsmiddel: E5

Allergenen
  • Gluten
  • Soja
  • Melk
Voedingswaarden
Per 100g/100ml
Energie2122 kJ / 507 kcal
Vetten24,7 g
waarvan verzadigde vetzuren15 g
Koolhydraten65 g
waarvan suikers56 g
Eiwitten5,3 g
Zout0,64 g
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag