Campina Magere Yoghurt

Campina Magere Yoghurt

1,61 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Op voorraad
Vers bonus
Campina Magere Yoghurt
Merk
Wijnhuis
Campina
Verkoopeenheid
Pak 1 Liter
Productnummer
4301214
Alcoholpercentage: 0,0%
Vers
Melk
Productomschrijving Wijnomschrijving
Magere yoghurt van Campina; rijk en puur van smaak en met passie gemaakt door Nederlandse boerenfamilies. Bomvol voedingstoffen zoals calcium en proteïne. Daarnaast steun je met de keuze voor dit product boeren die extra aandacht besteden aan koe, natuur en klimaat. Op deze manier draag je zelf bij aan duurzame projecten, en helpen we samen de natuur. Zacht van smaak Campina yoghurt is zacht en mild van smaak en daardoor lekker op ieder moment van de dag. Of je het nu eet bij je ontbijt, als toetje of gewoon als tussendoortje. Yoghurt smaakt altijd. En het is ook nog eens gezond. Campina yoghurt bevat van nature voedingstoffen die je elke dag nodig hebt zoals calcium voor sterke botten en tanden en proteïne voor de groei en het herstel van je spieren. Gevarieerde voeding en gezonde leefstijl zijn belangrijk. Met de aanbevolen 450 ml zuivel per dag krijg je belangrijke voedingsstoffen binnen. Door de jarenlange ervaring van de Campina boeren maakt Campina heerlijke producten. Al bijna 150 jaar. Ze halen de eerlijke en pure kracht uit de natuur. En dat proef je. Proef ook eens Epke's favoriete kwark Voor 1 persoon: > 200 g Campina magere milde kwark kokos > 4 verse aardbeien > 1/2 banaan > kokosrasp > honing Elpke Zonderland Olympisch Kampioen Meer recepten op: www.campina.nl/recepten Circa 6 porties in deze verpakking. Elopak Pure-Pak® sense
Voedingswaarden
Per 100g/100ml
Energie167 kJ / 39 kcal
Vetten0 g
waarvan verzadigde vetzuren0 g
Koolhydraten4 g
waarvan suikers4 g
Eiwitten4,7 g
Zout0,14 g
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag