Campina Vanille Yoghurt

Campina Vanille Yoghurt

2,04 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Op voorraad
Vers bonus
Campina Vanille Yoghurt
Merk
Wijnhuis
Campina
Verkoopeenheid
Pak 1 Liter
Productnummer
4301561
Alcoholpercentage: 0,0%
Vers
Melk
Productomschrijving Wijnomschrijving
1,6 vet Zacht van smaak De Campina halfvolle vanille yoghurt is een heerlijke frisse yoghurt met een zachte smaak, gemaakt van weidemelk. Een heerlijke manier om de dag te beginnen, als tussendoortje of om de dag mee te eindigen. Frisse yoghurt met een zachte smaak. Gemaakt van weidemelk, waar de koeien minstens 6 uur per dag, 120 dagen per jaar, in de Hollandse wei grazen. Met een milde vanille smaak. De producten van Campina zijn gemaakt van Nederlandse verse weidemelk afkomstig van boerderijen waar de koeien van het voorjaar tot in het najaar ten minste 120 dagen per jaar, minimaal 6 uur per dag in de wei lopen. Campina zuivel is een onderdeel van gezonde basisvoeding. Zuivel bevat namelijk voedingstoffen die je lichaam nodig heeft om gezond en fit te blijven, zoals proteïne voor het herstel en de opbouw van je spieren, calcium voor je botten en vitaminen B2 en B12 voor energie. Circa 6 porties in deze verpakking. Elopak Pure-Pak® sense
Ingrediënten

Halfvolle YOGHURT, suiker, gemodificeerd maïszetmeel, aroma, kleurstoffen: curcumine en annatto norbixine

Voedingswaarden
Per 100g/100ml
Energie319 kJ / 76 kcal
Vetten1,6 g
waarvan verzadigde vetzuren1,1 g
Koolhydraten11,5 g
waarvan suikers10,3 g
Eiwitten3,1 g
Zout0,11 g
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag