Carte D'or Sorbet Citroenijs

Carte D'or Sorbet Citroenijs

20,10 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Niet op voorraad
Carte D'or Sorbet Citroenijs
Merk
Wijnhuis
Carte D'or
Verkoopeenheid
Bak 5500 Milliliter
Productnummer
4669604
Alcoholpercentage: 0,0%
Diepvries
Productomschrijving Wijnomschrijving
Carte d'Or Sorbet Citroen is ambachtelijk Italiaans citroenijs. Het verfrissende sorbetijs is gemaakt met citroenen uit Sicilië. Deze smaak is een onmisbare sorbetsmaak in de vitrine. Serveer het schepijs als dessert of als tussendoortje in een bakje of op een hoorntje. Het ijs is opgemaakt met rijke toeven en zeer geschikt voor de verkoop uit de schepijsvitrine. Dit product à 5,5 liter wordt per stuk geleverd in een bak met rvs-uitstraling. Er zijn vele smaakvarianten, probeer ook eens een van de andere verrassende en unieke Carte d'Or-smaken.
Ingrediënten

Ingrediënten: Water, citroensap op basis van geconcentreerd sap (25%), glucose-fructosestroop, suiker, glucosestroop, stabilisatoren (taragom, johannesbroodpitmeel, pectine), erwteneiwit, aroma. Kan noten bevatten.

Voedingswaarden
Per 100g/100ml
Energie 127 kcal
Vetten0,5 g
waarvan verzadigde vetzuren0,1 g
Koolhydraten30 g
waarvan suikers25 g
Eiwitten0,5 g
Zout0,06 g
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag