Castel Mimi Select Saperavi

Castel Mimi Select Saperavi

7,23 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Op voorraad
Castel Mimi Select Saperavi
Merk
Wijnhuis
Castel Mimi
Verkoopeenheid
Fles 75 Centiliter
Productnummer
0891003
Moldavië
Saperavi
Alcoholpercentage: 14,0%
Fruitig
Krachtig
Levendig
Vol
Vegan
Productomschrijving Wijnomschrijving
Al jaren wordt Castel Mimi gezien als beste wijnhuis van Moldavië. Het staat zelfs in de top 15 mooiste wijnhuizen ter wereld. Het wijnhuis is opgericht door Constantin Mimi, de laatste gouverneur van Bessarabia en één van de vooraanstaandste wijnmakers en politica van de 20ste eeuw. De Animaliens serie van Castel Mimi staat voor jong, brutaal en authentiek. De wijnen zijn jong, zonder houtopvoeding en met een frisse insteek. De wijnen maar ook de labels geven een weerspiegeling van de prachtige natuur van Moldavië. Elk label heeft een afbeelding van een ander dier die behoort tot de folklore en geschiedenis van dit land. Deze wijn is gemaakt van de inheemse Saperavi druif. Een krachtige wijn die de symbiose vertegenwoordigt tussen Georgische charme en de onuitputtelijke energie van het Moldavische terroir. Deze AnimAliens heeft een intense robijnrode kleur en anticipeert op gemakkelijke tonen van gedroogde pruimen en kruiden, terwijl de fijne textuur het levendige en gulle karakter van het vruchtbare Moldavische land uitdrukt. Erg mooi te combineren met eend, rood vlees, paddenstoelen, gegrilde tonijn of kazen zoals Comté en Emmertaler. De Bizon De Bizon heeft een speciale plek in de historie van Moldavië en daardoor ook een plek op de nationale vlag. De Bizon staat symbool voor eigenwaarde, opoffering en patrioïsme ,
Andere keuze
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag