Castel Mimi Sfaditele Limited Edition

Castel Mimi Sfaditele Limited Edition

16,14 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Op voorraad
Castel Mimi Sfaditele Limited Edition
Merk
Wijnhuis
Castel Mimi
Verkoopeenheid
Fles 75 Centiliter
Productnummer
0891160
Moldavië
Feteasca Neagra Rara Neagra
Alcoholpercentage: 15,0%
Soepel
Rond
Vol
Zacht
Vegan
Productomschrijving Wijnomschrijving
Al jaren wordt Castel Mimi gezien als beste wijnhuis van Moldavië. Het staat zelfs in de top 15 mooiste wijnhuizen ter wereld. Het wijnhuis is opgericht door Constantin Mimi, de laatste gouverneur van Bessarabia en één van de vooraanstaandste wijnmakers en politica van de 20ste eeuw. De Limited Series zijn wijnen waar Castel Mimi jaar na jaar internationale erkenning voor krijgt. Overal scoren ze hoog in de punten en deze wijnen zijn met uiterste zorg en van de beste druiven gemaakt. Laat u verrassen door alle pracht die Moldavië te bieden heeft. Castel Mimi Sfaditele Limited Edition: Sfaditele is een veelgebruikt symbool op traditioneel Moldavisch borduurwerk. Het drukt de positie uit van twee ruziënde buren, weergegeven door spiralen, de een tegenover de ander, die echter niet afzonderlijk kunnen bestaan, elkaar afwijzend en aantrekkend. Zo ook deze wijn, de blend is gemaakt van 2 lokale variëteiten: Feteasca Neagra en Rara Neagra. Deze druiven zijn totaal verschillend maar maken samen een fantastisch duo. Dit geeft een intense robijnrode wijn, die een nobel aromatisch boeket uitstraalt. Dit boeket is gedomineerd door tinten van kersen en zwarte bessen, met een smaak van granaatappels en pruimen. De afdronk is lang en fruitig, met in de ondertoon noten van rook en kruiden. De wijn krijgt een minimale rijping van 12 maanden in Franse eiken vaten. Gastronomisch breed inzetbaar, probeer hem bijvoorbeeld met eend, rundvlees en gestoofde groenten.
Andere keuze
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag