Chateau Saint 2018 Robert Graves Blanc

Chateau Saint 2018 Robert Graves Blanc

12,79 per stuk
Gratis account aanmaken
Maak direct een gratis account aan via onderstaande link. Zodra je een account hebt en ingelogd bent heb je direct toegang tot onze prijzen.
Op voorraad
Chateau Saint 2018 Robert Graves Blanc
Merk
Wijnhuis
Chateau Saint
Verkoopeenheid
Fles 75 Centiliter
Productnummer
0891136
Frankrijk - Bordeaux
Sauvignon Blanc
Alcoholpercentage: 12,5%
Fris
Elegant
Levendig
Droog
Productomschrijving Wijnomschrijving
Oorspronkelijk was Saint-Robert een "adellijk huis", dat bekend stond (dankzij de heer Poncet-Deville) om zijn wijnproductie in de 19de eeuw. In 1686 erft Jean Duroy, het landgoed van zijn moeder Dame Anne Robert, bekend als "Dame de Saint-Robert", waaraan het domein zijn naam zou hebben te danken. Château Saint-Robert heeft een mooie bleekgele kleur met grijstinten. De neus is complex met fijne houtachtige hinten die aroma's onthullen van wit fruit. De smaak is goed uitgebalanceerd tussen volheid en levendigheid, dit alles met gretige perzik- en vanillesmaken. Een gastronomische witte bordeaux die ook als hoogwaardig aperitief genuttigd kan worden.
Andere keuze
NB: Wij doen ons uiterste best om de juiste ingrediënten en voedingswaarden weer te geven, echter verandert dit door productoptimalisatie van leveranciers regelmatig. Ingrediënten en voedingswaarden declaraties zijn onder voorbehoud en dienen zelf ter controle te worden nagezien op het desbetreffende etiket.
Ik heb eenvraag