Cheese to share met dippermix
4 couverts
10 minuten
Ingrediënten
- 400 gr Kaasfondue
- 4 stuks Mini rozenbroodje
- 65 gr Coburger ham
- 120 gr Crudites dippermix
- 40 gr Amsterdam zuur
- 4 stuks Frietzakhouder
- 4 stuks puntzak snack
Bereidingswijze
- Bak de broodjes af op 180°C voor ongeveer 6 minuten.
- Doe de inhoud van het zakje kaasfondue in een steelpan en zet deze op zacht vuur, blijf goed roeren zodat deze niet aan brand.
- Snij de top van het broodje met een broodmes er vanaf, en hol vervolgens het broodje uit.
- Let op dat het broodje aan de onderkant wel heel blijft.
Bordopmaak
- Doe het uitgeholde broodje met het gat naar de boven in de puntzak en giet hier vervolgens de warme kaas is.
- Steek nu van elke groente uit de dippermix 1 stengel in de kaas.
- Maak een roosje van de Coburgerham en leg het netjes naast de crudites neer.
- Leg nu de bovenkant van het broodje met het Amsterdams zuur naast de kaas.
- Garneer het gerecht af met Tahoon cress.
Bestel ingrediënten