Cocktails met koffie en thee
4 couverts
20 min
vegetarisch
Ingrediënten
Dilmah Ceylon theecocktail:
- 120 ml Dilmah Passionfruit
- Pomegranate & Honeysuckle (sterk gezet en afgekoeld)
- 10 ml vers limoensap
- 20 ml rose siroop
Atsina koffiecocktail:
- 2 cl Hendricks gin
- 2 cl Grand Marnier 7,5 cl ijskoude (Ethiopische filter) koffie
- 5 cl Fentimans Rose Lemonade
- Atsina cress
- Ijsklontjes
Bereidingswijze
Dilmah Ceylon theecocktail:
- Zet sterke thee en laat afkoelen.
- Vul een hoog glas met ijsklontjes, schenk hier het sap en de siroop over en voeg een deel van de granaatappelpitten toe.
- Vul af met de thee en garneer met de halve granaatappel en de granaatappelpitjes.
Atsina koffiecocktail:
- Zet de koffie en laat afkoelen.
- Vul het glas met ijs en schenk hier de koffie, Grand Marnier en gin over.
- Doe een ijsklontje in een bolvormig glas en vul het glas tot de helft met de koffie/ Grand Marnier mix.
- Vul het glas met de limonade en garneer met de atsina cress.
Bestel ingrediënten